Jean-Michel Jarre

Jean-Michel André Jarre (* 24.08.1948 in Lyon, Frankreich)

Diskografie:

  • 1977 Oxygène
  • 1978 Equinoxe
  • 1981 Magnetic Fields (Les Chants Magnétiques)
  • 1984 Zoolook
  • 1986 Rendez-Vous
  • 1988 Révolutions
  • 1990 Waiting for Cousteau (En Attendant Cousteau)
  • 1993 Chronologie
  • 1997 Oxygène 7–13
  • 2000 Métamorphoses
  • 2002 Sessions 2000
  • 2003 Geometry of Love
  • 2007 Téo & Téa
  • 2007 Oxygene: New Master Recording
  • 2015 Electronica 1: The Time Machine
  • 2016 Electronica 2: The Heart of Noise
  • 2016 Oxygène 3

Live Alben, Best-of, etc.

Spoiler

  • 1972 Deserted Palace
  • 1973 Les Granges Brûlées
  • 1982 The Concerts in China (Les concerts en Chine)
  • 1983 Music for Supermarkets (Musique pour Supermarché)
  • 1987 In Concert Houston-Lyon/En concert Houston-Lyon/Cities In Concert Houston-Lyon‘
  • 1989 Live/Destination Docklands
  • 1991 Images – The Best of Jean Michel Jarre
  • 1994 Hong Kong
  • 1998 Odyssey through O2 (Remixes von Oxygène 7–13)
  • 2001 Interior Music
  • 2004 Aero (Compilation Album)
  • 2007 Oxygene: New Master Recording

[collapse]

Jarre Websites:


Letzte Aktualisierung am von funkygog